19 maj 2010

Jag bjuder på naket.


Jag gick ut för att kratta & insåg att hey, solen lyser ju & det är skitvarmt! Jag satte mig ner på soldäcket & drack kaffe medan Ozzy låg vid mina fötter & mös, men redan efter nån halvtimme försvann solen så nu blev jag sur.
Magen är som ni ser tjock, jag är blek & jag har dessutom åldersrynkor vid ögonen. Herregud, när fan kom åldern ifatt mig egentligen?

3 kommentarer:

Bella sa...

Magen är inte så stor tycker jag :)
Rynkorna kom när man fick barn, iaf för mig ;)

Anonym sa...

Hej! Nu har jag läst din blogg ett tag och tänkte att jag skulle lämna ett avtryck! Tycker att du verkar vara frän! =) Jag säljer barnkläder som jag tror att du och din tös skulle gilla! www.wildmango.se... jag vet att du bor i inlandet nånstans... och det gör jag med! =)

Mvh
Linda

Fia sa...

Sv; Ja fan det blir ju lätt som en plätt! :)