13 maj 2010

Heavymetalkärring.

Ja, jag har ju fått mig en ny hobby. En kärringhobby som heter virka, men herregud, det är ju skitkul & går skitfort! Jag är långtifrån nån stjärna, men det tar sig mer & mer. Mina mormorsrutor till filten är väl i princip klara så nu måste jag bara till mormor så hon får lära mig att sy ihop dem snyggt så får vi se hur det blir sen.

Ovanstående är olika mössprojekt. Marie virkade en mössa (mössor) & jag ville inte vara sämre, dock är det svårt att hitta rätt storlek. Den första verkar bli för stor, den andra verkar bli för liten. Ibland virkar jag hårdare & ibland lösare & dessutom måste man ju chansa lite när det kommer till storleken så jag antar att trägen vinner & har dessutom 10 extramössor som inte passade. Dessutom spelar ju garn & virknålsstorlek in så ja, vi får se när mössan nånsin passar.

Den gulgröna varianten är faktiskt Babys skötebarn & ta i trä, han är mycket bättre än mig. Mer om det sen.


Inga kommentarer: