29 maj 2010

Happy 30´s?

Jo, jag fyller ju som 30 idag. Jag brukar inte fira mina födelsedagar & så även ej denna, hade jag varit opreggo så hade jag förmodligen gått ut på krogen men nu när jag är tjock så finns inte så mycket kul att göra. För att vara helt ärlig så är jag på ett förbannat dåligt humör just nu & det finns väl egentligen ingen som helst anledning till det förutom att jag är FÖRBANNAT LESS & FÖRBANNAT UTTRÅKAD.

Baby påstår att det var likadant de sista veckorna med Junilicious i magen. Jag ger totalt upp, jag orkar bara inte vänta mer & jag orkar inte med att inte orka någonting. Allt blir ett antiklimax & det enda jag tänker på är "KOM UT!".

Vi hade dock bokat att åka & bada hela familjen idag, så gissa hur förbannad jag blir när vi kommer dit & inser att Folkets Hus har stängt badet för typ 2 månader framåt? Jävligt irritabelt kan jag säga, skitsamhället har inget alls att erbjuda för tristess-bot just nu, det är då ett som är säkert. Istället promenerade vi allihopa i nästan 2 timmar, smärta or not.

Jag är jäkligt less som sagt, less & irriterad. Enda trösten är att den känslan kommer att försvinna totalt bara skrutten kommer ut så därför ber jag dig min ofödde - kan du inte pallra dig ut i förtid? Jag orkar inte vänta mer, jag kommer att bryta ihop.
...över till något roligare. Ser ni min mor så kan ni gratta även henne på födelsedagen eftersom även hon når en äldre ålder idag. Som ni märker är det en bra dag att fylla år på, så jag tycker verkligen inte att det vore en dålig dag att föda min inneboende på.

Btw, till råge på allt så hade den ouppfostrade hundfan hoppat upp på bordet & nallat av tårtan. It´s just one of those days...
Största tacket återigen för den underbara lampan, den lever jag för just nu. Kanske måste sätta upp den på stört så jag har något glädjeämne just nu ;)

7 kommentarer:

Hannah sa...

Mega stort Grattis!! Hoppas att du får en lugn och skönt kväll...

Ha det så bra!
Kram

Sofia sa...

Grattis! Det är skitsegt i slutet, men nu är det ju väldigt nära ändå! Och jag är jätteavis och skulle gärna vara höggravid nu, om det nu kan vara nån tröst!? ;-)

Vi bodde i sthlm när jag var gravid så jag hade inga problem att aktivera mig den sista tråkiga tiden; vi passade på att prova roliga restauranger och sånt varenda dag. Nu är ju Vilhelmina lite annat, men det är dåligt att de inte ens kan hålla öppet badhuset!

Ha en jättebra födelsedag, ungen kommer nog rätt vad det är!

Lopez sa...

Gratulerar på födelsedagen!! Jag håller tummarna för att h•n kommer tidigare! Sista tiden är jobbig, och kan tänka men nu är det så lite kvar!!! Må gott och hoppas att du får en bra kväll!!

Olle sa...

Grattis!! Du ser if inte ut att vara en dag över 23... :)
Hoppas irritationen går över snart...och att det ploppar ut en välskapt o pigg liten rocker snart oxå! :)

Sofia sa...

Grattis svägerskan! Usch, vad jobbigt det låter men SNART är det över, det är en sak man kan vara säker på! Kram

Emily sa...

Stort grattis! Hoppas bara lilla bäbblaren tänker komma ut snart. Jag vill lukta på den ;) Jag har kommit i någon sån fas då jag blir bebissjuk, men jag vill ju inte ha nägon egen så jag ser framemot att få nalla någon annans och stilla mitt begär :)

kajjan sa...

Grattis i efterskott. ;)