16 maj 2010

Gaga-kini.

En nitbikini har legat högt på önskelistan, speciellt sedan jag såg tokheta Gaga i Telephone-videon. Jag har sökt & sökt, men inte funnit något...
...men den som söker han finner! Kolla vilken snygging som finns att köpa på Gina Tricot just nu, bara 79;- per del dessutom vilket kan kallas för ett riktigt fyndpris. Hoppas den är kvar i eftermiddag så jag kan köpa mig ett stycke Gaga-kini å bli lika hot som henne.
Njae, så het blir jag nog aldrig, men med en snygg bikini så ökar man ju chansen iaf samt att jag har en enorm fling för coola bikinis. Jag har långitfrån nån snygg bikinikropp, men jag har turen att vara så lyckligt lottad över att vara nöjd med mig själv så jag har verkligen inga problem med strutta runt i bikini, två graviditeter & noll träning i bakfickan till trots.

Önskar att fler tjejer fick vara lika obrydda som mig faktiskt, då skulle de ha mycket bättre självförtroende än vad de har, för tro mig, vi tjejer är otroligt duktiga på att tro det värsta om oss själva & har en självbild som allra oftast är totalt missvisande. Dra nytta av era tillgångar istället för att haka upp er på era problemområden är mitt råd.

Däremot har jag bestämt att börja träna på riktigt när den här senaste knodden är levererad. Jag har inga höga mål, jag har ovanstående Gagakropp som mitt mål bara. Nej, jag skojar inte, jag har det. Ett högt mål tror jag ger höga resultat :) Nä, men allvarligt, varför jag tycker den är ett bra mål är för att jag faktiskt såg ut typ sådär en gång i tiden, typ när jag var runt 18. Med lite träning så borde jag bli kvitt min putmage relativt lätt & i övrigt så behöver jag bara tighta till kroppen lite, övervikt har aldrig varit mitt problem nämligen utan snarare slappheten i en otränad kropp. Lite mer muskler & lite mindre mage så är jag tebaks till mina 20´s igen & med en nitbikini på så kommer jag lätt att misstas för Gaga, haha!
Den stora skillnaden kommer nog bara vara att Gaga mig veterligen inte har ammat två kids ;) (Se, ett inlägg om en snygg nitbikini fick handla om både träning & självkänsla också, vilket söndasgsdravvel!)


4 kommentarer:

Sanna sa...

hej !

Allt bra idag ?

Om du får välja en helt valfri gratispryl hos Chique.se, vad skulle du välja då ?
Berätta här vad du vill ha:
http://moonzanna.se/2010/may/supertavling-med-chique.html#comment

Så kan du vinna just vad du önskar.
Lycka till !
puss o kram
Sanna

Anonym sa...

Mixed messages, först ser du ner på mulliga/tjocka människor och sedan vill du att unga tjejer ska vara nöjda med sig själva. Det är ju de som ser ner på människor som inte har klädstorlekar under 42 som gör att dagens unga tjejer har dåligt självförtroende. För att duga så måste du vara smal är vad som kablas ut i media och från de som ser ner på de som råkar se annorlunda ut än det ideal som bestämts.

Hanna sa...

Ser jag ner på mulliga människor? Hmm, knappast, vet inte vad du fått det ifrån. Jag skulle säga att majoriteten av de jag känner & umgås med är mer mot det mulliga hållet än vad de är emot skinnyhållet & jag skulle väl knappast umgås med folk jag ser ned på?

I min ålder är väl var & varannan tjej dessutom mot det mulligare hållet eftersom 1: Man har passerat de 18 slanka åren 2: Man blir bekvämare med sig själv 3: De fleta har fött 1 eller flera barn osv.

Däremot kan jag säga att jag aldrig kommer att tillåta mig själv att bli tjock för det skulle jag inte trivas med & det finns ingen anledning till att bara soffa ner mig & öka på 20 ohälsosamma kilo.

Det jag möjligtvis är emot (eftersom du hävdar att jag ser ner på överviktiga) är däremot de som gnäller över hur tjocka de är & hur fula kroppar de har osv NÄR DE INTE GÖR NÅGOT ALLS ÅT DET. De mofflar kakor varje dag & rör inte arslet ur soffan annat än när de byter kanal, sedan är de ofta dessutom väldigt duktiga på att påpeka att "ja du har ju sån tur!". Nej, det är inte bara tur, jag lever på ett annorlunda sätt däremot.

Trivs med min kropp gör jag dock & det var DET jag skrev att jag tyckte fler skulle göra. Jag har pösig putmage som har 5 kg för mycket på sig, små utammade tuttar, celluliter på arslet & flera ärr & flera födelsemärken a´la "eldmärken".

Kan jag trots detta visa mig i bikini utan att skämmas så kan absolut fler göra det, tro mig. Jag tycker det är så synd att så många går & hakar upp sig på småpetitesser som bara de själva ser istället för att bara acceptera & "skita i läget" & göra det man känner för.

Självförtroende är definitivt något som dock kommer med åldern, men jag törs nog påstå att jag mer eller mindre alltid haft "turen" att skita i vad andra tycker & acceptera mig själv. En av mina få starka sidor faktiskt.

Anonym sa...

Hej!
Du lyckades iaf peppa mig så att jag i sommar kommer att strutta runt i en snygg leopardbikini (från HM, GT här i östra grannlandet hade väldigt dåligt sortiment) och fullständigt skita i att det putar & hänger lite här & där! Tack!