11 maj 2010

Död Snö.

[Komedi][Thriller][Skräck] Den här norska zombieskräckisen handlar om ett gäng medicinstudenter som åker upp till en ödslig fjällstuga för att fira påsk där. Det de inte vet är att fjällen gömmer på en ondska som de givetvis lyckas väcka, nazizombies från andra världskriget! Ja, vad kan jag säga? Jag älskar zombiefilmer så därav mitt väldigt höga betyg, vad en normal människa tycker vet jag inte. Dock höll den faktiskt oväntat bra klass, jag hade väntat mig en betydligt mer budgetfilm än vad det faktiskt var. Den har allt som en bra skräckis ska innehålla, spänning, zombies, charm & humor. Bra Norge!

1 kommentar:

Fia sa...

Sv: Du är ju alldeles för underbar kära Johanna Högdahl! Det är så härligt med dina värmande ord, de betyder mest!

Du har nog rätt.. Det är förjäkla tur att vi trivs med varann jag å jonas.. även om man ibland blir förbannat less ;P Det är nog inte många par som orkar hålla ihop så pass bra trots motgångar, detta har ärligt inte gjort annat än stärkt oss..


Fan den här filmen var verkligen kung..! Så här nu i efterhand så gillar jag den ännu mer :)