11 maj 2010

Chokladnytt.


Marabou Passion blev jag besviken på trots att jag inte hade så höga förväntningar då jag egentligen inte gillar passionsfrukt. Chokladen är syrlig & smakar väl helt klart passion, men smakar den gott? Nej, det tycker inte jag, men en del andra verkar tycka det så den är nog inte helt fel ute.

Sen har jag gått & väntat på Marabou Polka (jag älskar allt med polka), men vad fick jag egentligen? Jag tyckte först den var "Skitgod!" när jag åt den, men när Baby sa "...men är det egentligen nån smakskillnad om man jämför med mintkrokant?" så tappade jag målet. Mint är ju den bästa av Marabou & allvarligt, smakar polka det minsta annorlunda mintkrokant? Njae, det är typ samma smak tycker jag allt!


4 kommentarer:

Marie sa...

Precis samma som jag sa till magnus. jag älskar älskar ju mintkrokanten och polkan var ju lika i smaken fast mindre mintsmak så krokanten är ju helt klart bäst fortfarande.

Olle sa...

Bluäää...choklad ska ju smaka choklad!! Nötter är dock tillåtet, inget annat!!! :)

Anonym sa...

kul blogg!

Hannah sa...

jag älskade polkan.:) men Passion var ju inte häller helt fel.:P
men allra godast är ju 75% cholkad med mint.:)