05 maj 2010

Barnmorskebesök.

Var hos barnmorskan idag & spanade läget. Kiddet har fortfarande inte vänt sig rätt, men vi tror att den kommer att göra det (förhoppningsvis) eftersom den nu åtminstone hade lagt sig lite på snedden. En manuell vändning är inget jag vill vara med om direkt.
Jag har gått upp 13 kg sen inskrivningen, väger nu in på cirkus 69 kg. På kortet försökte jag se så o-posig ut som möjligt, men det hela blev bara sjukt skrattretande, men skit i det - det är bara tänkt att vara ett helfigurskort, inte ett sexy snygg-kort direkt. Mina kilon har egentligen bara lagt sig på mage & rumpa, jag har inte märkt av dem nånannanstans. Med Juni i magen hade jag nog gått upp det dubbla vid det här laget så att jag känner mig som en skinny bitch nu är inget jag kan förneka.
Jag trodde aldrig jag skulle säga det den här gången, men nu gör jga det; Jag mår för en gångs skull bra! Hela graviditeten har varit ett jäkla elände, men nu känner jag att jag plötsligt mår bättre igen, får se om det varar vägen ut. Visst, en massa jäkla förvärkar, foglossningar & magsyra, men jämfört med förr så är det inget alls!

...fast jag borde veta bättre så är jag obotligt optimistisk, skit i konsekvenserna. Jag vill verkligen att kiddet skall komma i förtid, allra senast i tid & jag har ställt in mig på det. Jag orkar fan inte 9-10 dagars övertid som sist, så ta mig på sängen & överraska mig i förtid när jag minst anar det - snälla!


3 kommentarer:

sandra sa...

sv: nä, jag tror inte att jag kommer vara så nervös när det är dax=) Just nu längtar jag bara efter det=) och som du säger, det kommer göra ont men kommer lätt vara värt det sen=)

åh kul med någon som är i ungefär samma vecka=) är i vecka 36 nu så inte länge kvar=)

Lina sa...

Må så vara att du inte är ute efter att strajka en pose - men geez, you look damn good!

Olle sa...

Hoppas knådden rullar runt till rätt håll i tid... :)
Och att det går snabbt o smärtfritt att leverera oxå!
Och till sist...hoppas några kilon stannar kvar på rumpan för där passade dom bra! Hahah.. ;)