20 april 2010

Vill ha: Sonny Angels.

Jag är som sagt väldigt barnslig & har stor fling för kitsch & konstigheter. Dessa dockor, Sonny Angels, tycker jag är helt underbart söta & jag skulle gärna vilja ha några uppradade på en hylla. Det finns olika dockserier beroende på vad de bär på sina huvuden, det finns djur (som ovan), frukter, grönsaker, kronor etc.
De är typ bara 8 cm höga, så det är egentligen bara miniatyrer, men sjukt söta. Jag tycker de är lite femtiotalistiska & påminner om dessa dockor, vet inte vad de heter men jag har en sån åt lillan.
Finns lite överallt, bland annat på HouseofHedda.

3 kommentarer:

Tobbe sa...

Hejsan. Allt bra? :)
Ha en toppen morgondag! :)

Ea sa...

Jag såg dessa hos HouseofHedda och tänkte: Vem fan köper?

Haha, det var du ;).

Hanna sa...

Jag säger ju det, jag är konstig. Jag vet inte varför jag gillar så underliga saker, jag har ju nåt fel i huvudet :)