09 april 2010

Världens tråkigaste update.

Hela familjen är sjuk i veckan, eller ja, lillan är väl rätt pigg eftersom hon gjorde bort sin sjuka under påskhelgen. Vi har ägnat dagarna åt snor, hosta & mys, annars har det inte hänt så mycket. Hämtade ut en färgkarta så jag kan välja färger åt lillans rum, men jag hatar verkligen det här - det är ju typ 2000 olika nyanser osv & det är ju nästan omöjligt att veta hur det kommer att bli. Nåja, det får bli som det blir!
Såhär brukar vi starta våra leidga mornar i det Högdahlska hemmet. Jag dricker mitt kaffe i soffan medan Junilicious sätter sig till rätta vid laptopen. Hon har två absoluta favoritlåtar & det är "Single ladies" med Beyonce & "Bad Romance" med Lady Gaga. Hon kan sjunga strofer ur båda två medan hon dansar runt & det hela är mycket gulligt. Sen dansar vi förstås tillsammans också så jag kan i stort sett hela koreografin till båda låtarna & brukar känna mig som 12 år igen.

Ja, kulare än så har vi inte just nu. Imorgon SKA vi hämta färg no matter what & sen får vi se om vi hinner börja måla något i helgen.


2 kommentarer:

Tove sa...

Inte lätt det där med färger. Sist jag valde en vägg färg så såg den inte ut som på färgkartan när den kom upp på väggen.

Sofia sa...

Det var ju en kul update! Mer sån't :)