14 april 2010

Tack alla!

Tack för alla tips & råd gällande syskonvagnseländet. Varför jag funderade på att sälja Brion var dock för att jag inte såg nån anledning till att ha 3 vagnar ståendes. Jag har ju Brion som både har en separat sitt & liggdel, sedan har vi ju en vanlig mindre sittvagn & sedan skall vi även måsta ha en syskonvagn - det känns ju som att det är minst en vagn för mycket? Fast iof, ni kanske tänker så att just kombivagnen är bra att ha om jag går ut själv med den lilla, det tänkte jag inte på, jag tänkte bara ha kvar den vanliga sittvagnen ifall jag själv skulle gå ut med Juni? Bakvänt ja, det är ju förstås Brion jag måste ha kvar ifall jag ska kunna ta med båda ut var för sig.


Nej, vi får väl ha kvar alla vagnseländen & se vad som händer inom nåt år. Jag har iaf fastnat för Babytravels syskonvagnar, de tycker jag verkar både smidiga & relativt "snygga", har i stort sett bara läst/hört positivt om dem också. Ska hålla utkik på Blocket ifall nåt spännande dyker upp, är lite sugen på en sån men skulle förstås vilja provstyra en först. Ett besök hos Ea med medföljande barnbutiksbesök måste alltså inbokas.

Hannah, vad har du för vagn till salu?

1 kommentar:

Hannah sa...

Det är en Brio duble wave..årsmdell -07, men det är ju inga svänghjul utan en vanlig "gammeldags" syskonvagn..:)