15 april 2010

Stor sorg.

Det ryktas om att Peter Steele har avlidit av hjärtstillestånd enbart 48 år gammal. Döden skall ha inträffat igår, men är väldigt osäker, dock verkar Kenny Hickey (vän/bandmedlem) ha bekräftat det. Peter har tidigare fejkat sin död, men nu verkar det vara på allvar. Han har aldrig gjort någon hemlighet av att han hela sitt liv varit djupt deprimerad, vilket märks i låtarna & som alla andra stora har/hade han grava drogproblem.

Dock är det en mycket sorglig dag för mig. Det kan låta sjukt, men jag sörjer verkligen. Jag har så länge jag kan minnas velat se Type O Negative live eftersom det är ett av de bästa banden jag vet, men nu är det bara att glömma att jag någonsin får göra det.

En legend har gått ur tiden & jag utlyser härmed världssorg. RIP Peter, I fucking love you."Love you to death", en låt jag hade på min önskelista gällande vår bröllopsmusik men den föll bort pga att den kändes lite för crazy för de äldre gästerna. Ångrar mig lite nu, den är ju fantastiskt vacker!

2 kommentarer:

lopez sa...

OJ SATAN!!! Shit... vilken chock jag fick nu....

Det är svårt att inte ha minnen till den mannen om han har en hårdrocksbakgrund! Jag blev avstängd från min data kunskap ( 13 år sedan ) för att jag hade honom som bakgrundsbild ( du kan nog gissa vilken bild det var oxå, ung och knäpp... ) ....

Oerhört tråkiga news det här!

Bella sa...

Den låten är mycket vacker..
Jag sörjer också..nått enormt..fick just veta..(jobbat hela dan)..faaaaan säger jag bara. Han blir saknad!