10 april 2010

Renoveringslördag.

Vi är fortfarande sjuka, men jag började känna mig halvdeppad av att vara sjuk hela tiden så jag bestämde mig för att göra någon nytta. Jag drog på Petterssons & storshoppade allt vad vi behövde för renoveringen, sen drog jag ut på sjön med Ozzy & blev alldeles blöt om fötterna & sedan drog jag hem igen.
Jag slipade på fönster & dörrkarmar & grundade det jag kom åt, är lite problem vid persiennen så det får min far lösa. Morsan hjälpte mig med att måla taket för nåt tag sedan & hon slipade även lite på väggarna då, men nu spacklade jag & körde på med slipen lite till för att få ner ännu mer ojämnheter som klåparna innan lämnat. Hela rummet + väggar dammsögs & torkades av & sedan grundade jag med vitt där det behövdes extra, även garderoben fick sig en omgång.Sen drog jag ut & handlade samt köpte med pizza hem. Efter att ha ätit målade jag ett första varv i rummet, tar andra varvet imorgon. Har inte tagit runt fönstren helt, men det är lämnat eftersom karmarna ska lackas & eftersom det är svårt med lackfärg så får farsan sköta det. Rummet var beige innan, men nu valde vi bara en ljus färg i den bruna färgskalan, men den ser i princip bara "vitaktig" ut. Ni ser färgskillnaden i skarven, den beiga väggen ska ju bli nån form av försök till motivmålad fondvägg.

...så efter att ha jobbat exakt hela dagen blev jag jättetrött så nu ska vi se Heroes & äta glass. Mer jobb imorgon!


2 kommentarer:

Lopez sa...

Visst blir man trött på att vara sjuk jämt! Du verkar i o f haft mer otur än jag, med svinis och div samtidigt som du är gravid!
Nu har jag varit förkyld i en vecka och jag har inte gjort nåt utöver det som jag verkligen måste, dvs lagat mat och städat ( med min nya kärlek ergorapido , kan verkligen rekommendera den!! ) och så läser jag det här inlägget! Shit vilken ångest jag får, jag är LAT och du är en superkvinna! :-)
Krya på dig!

Olle sa...

Jösses!! Va duktig du är!! Nu fick jag ångest..över allt som måste göras här....hahaha... :P