01 april 2010

Påskaktuellt.

Jag är betydligt glåmigare än glammig, men jag skyller mitt extremt dåliga blodvärde på det. Jag har varit så fasansfullt trött på sista tiden & det visade sig att jag hade rätt, var hos morskan i tisdags & det visade att jag behöver börja käka järntabletter till max. Det började dock bra med att jag tappade bort tabletteländena, så nu är jag lika trött som innan jag fick dem ändå. Ska dock shejpa till mig på allvar nu framöver, jag mår själv halvdåligt av att alltid gå klädd osminkad i mysbyxor, vars tog mitt gamla fixade jag vägen? Småbarnsliv i all ära, men nu har jag snart blivit en såndär mamma jag aldrig någonsin ville bli, en såndär slaffsmorsa som tappat allt intresse för sitt utseende. Nej, skärpning hädanefter Fru Högdahl!
För tiden verkligen bara springer iväg! Vi är redan i vecka 30 & det betyder att det bara är 10 veckor kvar (+ 2 veckor säkerligen med min otur...) innan lilleman kommer. Ja, vi envisas med att det är en pojke, kommer det ut en donna till så kommer jag att dö av förvåning, men hon skulle isåfall vara precis lika önskad förstås.

Imorgon åker vi upp till Saxnäs för lite fjällvistelse under påskhelgen. Vi ska hinna träffa lite folk från Pite där, men i övrigt blir det väl mest lugnt fjällliv bara för omväxlings skull. Lillan började dock påskledigheten med 39 graders feber så vi får väl se vilket skick hon är i imorgon vår lilla mänskliga kamin.

2 kommentarer:

Hannah sa...

Shit va tiden går fort..:)

Hur går det med Juni? har dom kommit på vad utslagen kan vara eller säger dom bara " att det kan vara så ibland"?

Skrev en megalång kommentar i tisdags men det vart error..
vi har fått tjata oss till allt med Lova, har varit ett helvete rent ut sagt. men nu när vi vart katt/mjölkfri mår hon mycket bättre.

Stå på er iaf och lycka till!

mrs lopez sa...

Du är ju jätte tjusig jämt! Läppstift och grejjer! Och vilken fin randig tröja du har på dig! I like!

Och jag känner igen det där med att fastna i den onda mysbyxe-cirkeln! Men till sommaren...till sommaren.... det har jag sagt i två års tid nu, men nu gäller det! Till sommaren....