05 april 2010

Påsk 2010.

Vi tog in påskris för första gången någonsin, vad gör man inte för att skapa traditioner för kidsen? Det har inte pyntats speciellt snyggt dock & kommer väl inte att slå ut förrän till valborg (bra med tanke på att jag har lite pollenallergi), men det står åtminstone ett påskris på bordet. Påskriset & 2 kg godis var det närmsta påskpynt vi kom till.
Vi åkte upp till Saxnäs för att träffa Alme & Ullis som åkt dit från Piteå. Väl där så togs typ ca 5 kort totalt, så därav bildbrist & bra motivbrist så att säga. Här äter vi iaf påskbuffé som var alldeles för dyr, lillan var sjuk & på ett jävla humör & varför jag ser konstig ut vet jag inte.

Redan på skärtorsdagen hade lillan 39 grader i feber & det hade hon även långfredag & påskafton, samt halva påskdagen, den var nog uppe i 4o på fredagen för då var hon verkligen helt off. Detta gjorde att vi inte kunde vara ute så mycket som vi tänkt, men det var egentligen bara påskdagen det ändå var riktigt fint väder.
...så på påskdagen drog vi till marsliden för fisketävlingen. Det var skitfint väder & det är verkligen fint däruppe, så vi tog igen lite mys där. Jag har långtifrån nån trendig outfit i mina kassa täckisar för 100 kr & veromoda-jacka från 2002, men man tager vad man haver dvs ingenting. Det är helt enkelt omöjligt att få plats med magen just nu så det den ryms i blir det.

Sen hann vi med en hel del annat också förstås. Baby ölade med sällskapet & de hann se Wolfman Jack, vi var till Stekenjokk & Klimpfjäll, vi åkte bob etc. Synd att lillan var sjuk som sagt, annars hade vi kunnat göra lite mer aktiviteter. Dock stämmer det man hört om saxnäsgården, vi hade jättebra boende på vandrarhemmet, men resten var egentligen skit. Personalen/servicen var under all kritik & maten var både dyr & relativt kass, det där komplexet behöver verkligen gå nån servicekurs.

Hoppas iaf att ni också hade en bra påsk! Vi är då glada för vårat helgmys med trevligaste pitesällskapet, för vi träffas då alldeles för sällan!

1 kommentar:

Annelie sa...

Jag stoppar aldrig påskriset i vatten, på så sätt brukar dom som är allergisk klara sig...