28 april 2010

Onsdagsupdate.

Jag & Baby slog på stort & klippte oss i veckan. Jag toppade mig bara, men jag tog i stort när jag sa åt morsis att hon fick ta hela 1 dm - jag brukar ha lite ångest att klippa "mycket" nämligen, men 1 deci kortare gjorde barret bra mycket bättre.
I övrigt har jag hunnit mycket min första arbetsfria vecka. Jag har äntligen träffat Emily igen, dejtat Fia ett par gånger, träffat Kajjan med flera på Öppna & ikväll var jag på Tupperwareparty hos Lisa & fick se ännu fler folk. Jag har börjat ta mitt sociala liv åter kan man säga & det känns bra. Jag har några favvosar kvar på lager som jag måste beta av också, bland andra Marie, Erika & Hannah, så nu ska jag även planera in nån våldgästning hos er framöver :)

I helgen kommer piteåfolket hit på besök & det ska bli jättekul för jag tror de bara varit här nån enstaka gång förut. Lillan har de nog inte träffat sen...hmm...bröllopet? Shit va tiden går!


G´night!3 kommentarer:

Lopez sa...

Jäklar vilket fint hår du har!

Anonym sa...

JA jäklar vad fint! Lisa

Bella sa...

Shit vad TJOCKT hår du har, superfint. (Avis avis avis)!