27 april 2010

NEJ. Ni var inte iakttagna.

Det töntigaste jag vet är när folk skriver på lappar/annonser där saker har blivit stulna etc "ni var iakttagna", eller som i det här fallet "ni sågs!". Folk hävdar alltid att de klåfingriga tjuvarna har blivit sedda & de bestulna hotar ofta med "lämnar ni tillbaka grejerna så sker ingen polisanmälan". Hur dumma tror man de är? Bara för att de är tjyvar är de ju inte korkade, hade någon sett något så de ju blivit anmälda redan eller så hade man hämtat hem prylarna själv.

Det är så genomskinligt, men folk envisas med att skriva "ni var iakttagna" ändå. No offense till lappskrivaren ovan, det är bara ett exempel.

2 kommentarer:

Emily sa...

Det roligaste var ju när min syrras kompis (kille) hade vandaliserat isskulpturerna på WWW för flera år sen. I Vma-aktuellt stod det sen: "Du blonda tjej som sparkade på..."
HAHAHAHA, han borde kanske ha klippt sig lite.

I Lycksele så var det några invandrare som stal min kompis cykel. Vi såg dem när de cyklade runt på den kring skolan, så när det blev kväll så for vi till området där vi trodde att de bodde, och där stod cykeln. Vi stal tillbaka den igen.

Anonym sa...

Ja fast samtidgt en del är så dumma att de faktiskt lämnar igen grejerna efter en sån här lapp. Det kanske är små barn som blir rädd och kanske inte tänker så långt. Lisa