06 april 2010

Mina dagliga mediciner.

Att jag börjar likna en pensionär med tanke på mitt dagliga intag av medikament är tyvärr inget jag kan hjälpa. Jag äter så mycket grejer just nu att jag har fullt upp att hålla ordning på alla, men jag kan lova att det märks om jag missat något...

Ja, ni kanske förstår varför jag klagar så förbannat över hur jag mår - jag mår inte alls bra & har inte gjort det på 7 månader! När jag hade Juni i magen så åt jag bara nån Novalucol ibland, men vad jag nu tar dagligen ser ni på bilden ovan. Allt från receptfritt till receptbelagt, name it, I eat it. Största problemet är min sura mage, jag har tydligen katarr/reflux som gör att mina uppstötningar fullständigt tar kål på mig & även mina tänder. Fick skarpa restriktioner av tandläkaren att ringa efter riktig medicin eftersom mina tänder håller på att erodera sönder. Återigen, this baby will kill me...
Sen har jag ju varit sjuk i flunsan (svinis misstänkte läkaren) i en månad & nu efter typ 2-3 veckors frisktid så har jag återigen fått tillbaka den sjukt jobbiga hostan. Jag hostar tills jag spyr & är så andfådd att jag tror jag ska dö ibland, jag kan bara andas allra längst upp i halsen & så fort jag tar ett andetag så piper det samt att jag får hosta. Jag hatar den här sjukan!!! Detta gör att jag nu måste käka hostmedicin & alvedon som komplement, men jag tycker nog inte att hostmedicinen gör nån nytta alls.
Så, sådär pensionär är jag just nu. Om det blir fler barn i den Högdahlska familjen så kommer det åtminstone att dröja en stund, det kommer att ta ett tag att komma över det här väldigt jobbiga året. Hoppas förlossningen blir bättre än graviditeten, that´s all I have to say...

5 kommentarer:

Sofia sa...

Jag lider verkligen med dig! När jag var gravid hade jag halsbränna och kunde inte andas när jag låg på rygg och bara det tyckte jag var ett lidande! Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara med en massa sjukdomar/besvär på det.
Du är duktig som håller igång ändå fast du är så dålig. Glöm bara inte att vila lite ibland också!

Emma sa...

Svar: Jaså :P det nyaste dr who alltså ;) jag älskar det! :D

two olsson sisters sa...

Haha, rena rama apoteket! Men det kan inte vara särskilt kul att behöva ta allt det där! Hoppas du har en bra dag!!//emma.

Lesly sa...

hehe ush da inte kul o behöva ta så mycket mediciner. Jag hade också vad läkaren misstänkte svininfluensan. Det är inte så jätte farligt som man tror eller hur. visst ja mådde skit, men tycker att folk överdriver. hehe Nu känner jag att min hals är svullen :( ush... men krya på dig :)

Anonym sa...

Oj, inte kul. Fy bubblan, lider med dig. Tänk vad olika
graviditeterna kan vara. Jag hade inte en enda "krämpa" med Elis, om det blir ngt mer barn hoppas jag inte det blir som för dig. Krya på dig. Kram Jessica