20 april 2010

Mammablogg taking over.

Jag hittade precis en sådan vagn jag vill ha (Babytravel syskonvagn) med allt som behövs till ett helt ok pris. Det bästa? Vagnen står bara några hus bort från oss så bara lillan vaknar så skall jag gå ner & hälsa på T så jag får provstyra. Bara för att jag tror att jag gillar den så är det ju inte säkert att jag gör det när jag väl testar, men jag hoppas det. Det är klart att det finns några få billigare på Blocket, men då skall man tjorva med bussgods (inte många som vill skicka), samt att man inte vet hur den känns att styra, hur skicket är eller om vagnhelvetet överhuvudtaget dyker upp.

Nej, jag hoppas jag gillar den för då slår jag till även fastän jag inte tänkt betala så mycket för en syskonvagn från början. Man kan ju faktiskt sälja dem vidare sen så då är det ju lika bra att inte köpa nåt rat från start.

Meant to be? Vi får se.

Inga kommentarer: