22 april 2010

Loppisfynd.

Efter jobbet åkte jag sedvanligt på Second Hand, den enda loppisen här som är värt ett besök. Jag fyndade, till min mans fasa, hur mycket bra som helst! Det ser verkligen ut som jag drar hem rat i tid & otid, men tro mig, jag har alltid planer med saker det tar bara lite tid att verkställa... :)Några ramar är alltid bra att ha, en kitschig rådjurstavla & en plåtlampa med sånt där vit galler under. Den ska nog bli orange & kanske hamna i lillans sovrum.
Shit! Perstorpsunderlägg för bara 10:-, vilket superfynd! Jag älskar perstorp & är förbannat nöjd över mitt 50-talsfynd.
Ett klassiskt sängbord & en liten telefonhylla i liknande stringvariant. Båda sakerna kommer nog till lillans sovrum i befintligt skick, hennes rum är ska ju bli retroinspirerat i orange/brunt/gult & teak.
En apsnygg bricka (lite Magic Mushroom-varning men...) som alltid är rätt. Funkar ju exempelvis perfekt på lillans vägg med tanke på färgerna.
Mmm, ni har väl inte missat att jag bloggat om att de stora sparbanks-elefanterna har blivit trendiga (& skitdyra) igen? 400 spänn kostar en ny, en på loppis kostar 15. Pellefant är blind, men det går ju enkelt att ordna med dekorplast. Det blev även en stor brun skål till lillans rum & en såndär oldstyle "rubiks-orm".
Förbannat nöjd med dagen & förbannat billigt nu när jag är black.


4 kommentarer:

Therese sa...

Åh vad avis jag blir! Här i Sthlm så kan man aldrig fynda för verkligen ALLT är så svinigt dyrt! Grrrrrr..... Inte alltid bra att bo i huvudstan....

Emma Norberg sa...

Ooo, riktigt snygga grejer!!! Vilken loppis är det du vart på??

Olle sa...

Åh...ormen! Nostalgi!!! :) Den hade jag fanimej glömt bort... Den var mer lämplig för oss stackare som bara kunde få till en sida i samma färg på Rubiks kuben. :)

Elin sa...

Jag vill också ha en sån sparbössa. Tyckte dock att 400kr var lite för dyrt när jag satt och funderade om jag skulle beställa.
Tur du har som hittade en så billigt! =)