21 april 2010

Lillrummet - orenoverat.

Det här lillrummet sover Juni tillfälligt i medan hennes ska renoveras, det här ska bli ett bebisrum så fort hon flyttat ut & så fort vi ställt i ordning även detta.
Gardinen är ett fynd från Tradera för typ 20 spänn & jag är så nöjd med den så det finns inte - sjukt snygg!
Det finns två garderober i rummet, lite tokigt placerade men vi vet inte om vi orkar göra nåt åt saken. De står på varsin sida om dörren vilket gör att den ena garderoben hamnar bakom dörren när dörren är öppen.Själva rummet går i ljusgrått & hade det varit normalt målat så hade det fått vara kvar, men eftersom det är flammigt & sölat i både tak & golv som resten av husets dåliga "renovering" så måste det målas om. Än så länge vet vi inte hur det ska bli, men vi måste fundera snabbt! :)
Lillan sover i spjälsäng än, mormor har dock beställt en ny säng som kommer till veckan. Vi får se om hon klarar av att sova i riktig säng eller om hon är & ränner runt hela nätterna. Kanske en grind för dörren tills vidare funkar.
...å där är rundvandringen i minisovrummet klart. Några tillfälliga tågstickers från ICA för 29:- hänger på väggen eftersom lillan älskar tåg, men eftersom de inte sitter fast på den målade väggen så har tåget börjat tappa många vagnar. Träkatterna är skitfula, men lillan gillar dem så de får stå där.

Just nu renoverar vi dock lillans nya rum, det blev inte som jag tänkt, men vi får se hur det blir. Bilder kommer sen.3 kommentarer:

Sandra sa...

Snygga gardiner!!! :)

Kattis sa...

Tjena Johanna! Kattis här,din vän från förr :) Brukar läsa din blogg då & då och jg måste säga att den är väldigt underhållande. Såg att ni skulle till IKEA??? Ni kanske väljer den i Happis, men om ni ska till Sundsvall så hör av dig. Skulle va roligt att se dig!!Kram o grattis till nya bebben

Lina sa...

Jaa, det var verkligen ett skitsnyggt reklamblad! Jag klippte ut och sparade två sidor som saknade text, kanske kan man göra nåt roligt av dom..

Tänk om man fick leva på den tiden, va snygga alla skulle vara!