17 april 2010

Lika som bär?

...från något irriterat till något kul.

Robert Pattinson från fjortiserotikfilmen Twilight & Drew Tyler Bell från Glamour är faktiskt riktigt lika! När man ser Glamour (haha, jag erkänner att jag gör det ibland!) så tror man nästan att det är vampyren Edward som gör ett gästspel som Thomas Forrester. Spana in det nästa gång ni ser The Bold & The Beautiful! (...men det är väl bara jag som ser det)

1 kommentar:

Evelina sa...

Sv: Det känns spännande men samtidigt lite gruvsamt, man ha ju det ganska lättsamt på nätterna nu om man jämför med hur Rasmus var som bebis, så man gruva lite att nr2 ska bli lika hopplös med sömnen!

Jaså, det är ju jättekul att dom få syskon och fajtas med. Är det någon fler som är på G? :)

Nu mår jag bra, men den hemska tröttheten tar livet av mig. Jag mådde illa i början så jag var tvungen att äta hela tiden för att hålla det borta. Denna graviditet är helt annars en den med Rasmus.
Men du verka ha haft en jobbig graviditet hittils?