11 april 2010

Kvällens traderafynd.

Jag har en WCT-jack-fetisch & allra mest för de i 70-talsstil. Denna från "Svenskt stål" blev min för fyndpriset 56 kr.
10 spänn för en duk a´la 70s, perfekt kurs, få se vad den ska användas till.
Jag tog mig i akt & köpte ett par mammabyxor, med endast 8 veckor kvar till delivery så är det bara att bita i det sura äpplet & inse att jag behöver ett par större byxor. De kommer från Queen Mum & har ett nypris på 950 spänn, mina blev de för enbart 105 - nice!

Håll i hatten, jag hittade en så hett efterlängtad ugglesparbössa som jag bloggade om här, 20:- enbart & till skillnad från nyproduktionerna så är den äkta vintage :)
...& ännu en snygg WCT-jacka i retrostil för ynka 34 kr! Jag hoppas nu bara att jag kan ha mina fynd, speciellt mammabyxorna eftersom jag är jävligt byxlös just nu & helst inte vill gå naken.


4 kommentarer:

Emma sa...

Hej vill du vara med i veckans blogg? Anmäl dig då till detta inlägg http://alicious.blogg.se/2010/april/fortfarande-igang-anmal-er.html#comment! Avslutas på söndag!

Olle sa...

Blir ju nostalgisk när jag ser träningsoverallerna. :) Hade en brun o orange WCT minns jag....

Byxlös gör väl inget! Det är ju vår nu...o varmt...typ... ;)

evelina sa...

WCT-jackorna var skitsnygga! ibland kan man verkligen hitta något guldfynd på tradera:)

Fia sa...

Sv; Hehe.. Nä jättetjock är jag väl inte men jag har hittat massa kort sen tiden jag bodde i Åsele och då var jag mindre, vägde väl cirkus 57-58 kilo och nu har jag bestämt att det är dit jag ska, igen :) Sen får jag väl se hur länge jag kan hålla på, jag menar.. Kanske får jag bli gravid innan sommaren och då kan jag ju inte banta :P Men om ingen bäbis blir så ska vi absolut träna jävlar efter du pluppat ut din!!!

Ja.. Jag har en del (nämner inga namn) som jag direkt tänker på som bara gnäller om vikten men inget gör.. Fine, jag gnäller jag också ibland, men när jag väl bestämt mig för å göra nånting så försöker jag iaf :)