16 april 2010

Jag har bestämt mig.

Nu får det vara nog! Jag har aldrig haft långa naglar & även när jag försökt spara & låta bli att bita så skiter det sig ändå, så fort de blir två mm långa så går de av. Det räcker med att en nagel går av för då blir jag skitanti & biter av resten i protest bara för att det blir så fult med osymmetri.

Jag brukar kunna sluta någolunda iaf, men under den här graviditeten har jag blivit manisk & biter så långt att jag får ont. Nu är det slut med detta på allvar dock, nu jädrars ska jag anstränga mig så att de åtminstone blir fräscha igen! Detta blir alltså ännu ett prov på min karaktärsstyrka, kommer jag att klara det? Det kommer att bli svårt, mycket svårt.

Jag funderar på att börja med lösnaglar. Gärna flashiga lösnaglar (men inte så långa) i rosa leopard, tanken är bara att SLUTA bita & det är ju inte lika roligt att bita på plastnaglar faktiskt. Nej, in på Tradera & köp hem några billiga nagelkit.

1 kommentar:

Sofia sa...

Jag har faktiskt samma problem som du, tro det eller ej för att jag lyckades spara ihop till i alla fall brudnaglar i december. Det var enda gången på åratal som det gick sådär bra. Jag är i precis samma tankar som du just nu. Ett tips är att köpa nagelmedel på apoteket som smakar som rävgift när man närmar sig nageln med tungan. Det kommer inte att gå med en gång men testa. Mina naglar är grymt mjuka så jag brukar även använda gummihandskar när jag diskar. Lösnaglar är ju fint, men det sliter ju på ens enga naglar när de far loss... Det är min erfarenhet i af. Lycka till!