16 april 2010

Fredag.

Jag & Baby tog en välförtjänt dejtmiddag på hotellet idag, det var italiensk pizzaafton & det var supergott men alldeles för mättande. Baby kämpade & fick i sig halva, jag åt inte ens halva. Mycket prisvärt iaf, en gourmépizza & en öl (dricka) för 99:-.
Lillan visade än en gång prov på att vara en riktig smakrik gourmand, hon slukade den väldigt sura pizzasalladen & den starka vitlöksolivpeston (?) som man ska doppa kexpinnar i åt hon med sked rakt av. Hon har alltid haft smak för starka saker, thaimat är exempelvis en favorit så detta verkar lovande för kommande utlandsresor alltså :)
Checka in snygga tishan btw, tack så mycket BELLA!!!
Såhär mätt blev jag & såhär kort kjol hade jag, lite cheesy kanske när man är preggo men det bjuder jag på.
Tydligen skulle Baby ut på nåt kalas så vi fick köra hem själva. Vad gör dock det när man har två såna här busungar att mysa med?Vi åt lite snickerskaka innan kvällning. Mmm, en av få kakor jag gillar & enkel att göra. Recept HÄR. Jag har dock en tendens att äta för många & så gjorde jag även nu.
Hade jag nu orkat så hade jag försökt måtta med laserpasset & rita upp motivet på väggen. Dock känns det som att det kommer att gå åt helvete så för att spara på mitt tålamod så väljer jag att låta bli & överlåter det till min perfektionistiske make.

Tänkte se en film eller nåt nu, men tror fan jag går & lägger mig. Sömn är det bästa jag vet nuförtiden så GODNATT!

Inga kommentarer: