28 april 2010

Förvaringstips!

Handfatet i stortoan är ju felplacerat & skitfult, men det skall förstås bort sedan. Dock har vi inte gjort i ordning tvättstugan riktigt än, så vars vi skulle he smutstvätten var en fråga. Lösningen blev att kasta allt under tvättstället & ni ser ju hur snyggt det blev...eller inte.
Men efter ett besök på IKEA fick jag en snilleblixt när jag såg deras källsorteringskärl! De är stapelbara & perfekt storlek, en stor tunna rymmer exakt lika mycket smutstvätt som tvättmaskinen gör så det är skitlätt att se när man behöver tvätta - full tunna, dags att tvätta!
Jag märkte upp dem med dekorplast, de som innehåller 40 & 60-gradig tvätt är stora tunnor & den som innehåller vitt är väl typ hälften så stor. Det är så jäkla praktiskt & bra att jag nu måste köpa fler (de kommer att rymmas fleri den kommande tvättstugan), en till svart & en till parfymfritt/barnens. Längst fram har de ett sneddat lock som man bara lyfter upp & kastar in tvätten i, man behöver alltså inte lyfta av locken utan man kan stapla hur många som helst på varann & ändå komma åt.

Det var mitt bästa platsbesparande förvaringstips, de är grymma & kostar 79-99:-/st & HÄR hittar du dem.