03 april 2010

Febrig donna.

Jag har kommit över internet! Lillan fick iaf 39 graders feber på skärtorsdagen & igår var hon så jäkla dålig att hon bara låg & yrade hela dagen stackarn. Det är väl egentligen den första febern hon haft så både jag & Baby tyckte otroligt synd om henne. Under gårdagen fick vi bara i henne 100 ml välling & sen var det stopp.
Alla resesängar var uthyrda så jag fick ha lillan i min 90s säng, herregud säger jag bara. Förutom att jag brände mig på jäntsnytan så har hon sparkats, slagits & tagit en jävla plats helt enkelt. Jag & stormagen har fått ligga jäkligt obekvämt på typ 20 cm & om ni undrar hur många timmar jag sovit så kan jag meddela att det är ungefär 1 timme totalt så att jag är dödstrött är det inget snack om. Baby drack öl med Alme & Ullis så han har säkerligen sovit godare än mig, jag hann tyvärr inte prata med dem så mycket eftersom jag var på rummet med lillan men det blir väl mer av det idag. Hur vi löser nattens kvällsbestyr är dock en gåta, jag vägrar en sömnlös natt igen!
Så nu har jag nackspärr & sömnbrist. Lillan verkar dock bra mycket kryare nu, febern är nästan obefintlig så jag hoppas att det går åt rätt håll. Vi har varit & ätit frukost nu & lillan åt åtminstone några melonbitar. Vad vi gör idag har vi inte bestämt än, men det ska vi göra nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men hallå... morfars har en resesäng...