19 april 2010

Det går inte mer. Jobbade 5 timmar idag & då hade vi ändå inte ens gjort en tredjedel-dagarna blir för långa & min kropp orkar inte. Tips! Känner du för att få dig ett jobb iaf 2 dagar per vecka så ring till min chef NU! Vi har ingen alls som jobbar nu när jag drog å jag kommer sluta nu. Skynda dig! Det är trevligt folk å du får nog börja bums,

4 kommentarer:

Hannah sa...

Vart är det du jobbar?

Hanna sa...

Lapplands Fjällfisk! :)

Fia sa...

Sv; Jaaa! Jag vet inte heller vad det är men Island är tamme fan så jävla enormt underbart så det går inte med ord beskriva!

Klart vi ska tillbaka på semester nån dag.. Helt bestämt!

Hannah sa...

Ok.:) hade jag haft henrik hemma varje veckan hade jag nog ringt..skulle vara roligt att prova nåt nytt.
Känns det skönt att få vara hemma nu då?:)

Nu kanske vi hinner träffas nån gång...om du vill förstås.:)