23 april 2010

Dagspeppmusik a´la radiohits.

Nuförtiden börjar vi dagarna med Telephone, Bad Romance har (tack&lov) fått en bra ersättare efter att ha börjat kännas väldigt utspelad. Lillan säger "Gaga!" & då är det bara att köra på & "dansa!". Lady Gaga är förövrigt sjukt snygg i videon, väldigt mycket Desperately Seeking Susan-lookig & jag tar hennes kropp i present vilken dag som helst.

Själv har jag fastnat för Marina & the Diamonds (har ju lyssnat på P3 nu när jag jobbat så därav är jag plötsligt insatt i radiomusiken), hon har så härlig röst & låten gör mig på bra humör. Hennes röst är förjäkla bekant men jag kan inte komma på vem hon är lik, kan ni? Jag har hjärnstopp.

Förövrigt har jag slutat fungera mentalt, lillan har tjatat hål i huvudet på mig idag. Hon har inte varit sur eller nåt, men pratig & envis - påfrestande i längden så nu behöver jag vila!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Johan palm!

Jasmine sa...

Hej! Vad ska du göra idag? :)

kisse sa...

Älskar Telephone, det är nog den videon hon är snyggast i då hon i vanliga fall inte så speciellt snygg!