18 april 2010

Confessions of a Shopaholic.

[Komedi][Romantik] Direkt när jag startade filmen kände jag att "Nej, det här kommer inte att funka" & därför har jag inte sett den förrän nu fastän jag har haft den skitlänge. Den handlar om en shoppingberoende tjej som oväntat får jobb på en finanstidning & där faller hon givetvis för chefredaktören. Det som gjorde att jag direkt kände "No!" var den kvinnliga skådisen, hon kändes som en B-version på Lindsay Lohan. Filmen är sjukt överspelad, har en total avsaknad av humor & charm & är så förutsägbar att man somnar. När halva filmen rullat så stängde jag ner, det var en sådan plåga att jag inte orkade något mera. Skippa! (om du är över 14 år iaf)

2 kommentarer:

Madeleine sa...

Hah, jag tycker att den är skitbra.

Hanna sa...

Jag är tyvärr kräsen som fan på komedier & det värsta jag vet är just såna här förutsägbara "highschool/fulblirsnygg/disney"-filmer. De flesta tycker den är bra, jag vet, jag är nog bara för tråkig själv :P