15 april 2010

Besök Spankywhip, BB´s coolaste brud.

När jag googlade efter info om Peter Steeles ännu obekräftade död så hamnade jag på Spankywhips blogg. Hon såg förbannat bekant ut & när jag läste infon så kom jag på att det var just den här tjejen som var med mig när Juni föddes en vacker julikväll 2008.

Jag låg på BB & skulle bli sydd av en ettig barnmorska när denna brud uppenbarade sig. Hon hade svart hår, mycket smink med blodrött läppstift, en ring i näsan & någon form av tatuering som lindade sig längs med armen.

Jag var vid tillfället lite off i huvudet, men förutom att det gjorde ont när jag blev sydd så kommer jag bara ihåg denna tjej. Jag var helt fascinerad av denna gothbrud som höll mig i armen & pratade lugnade med mig, hon var så färggrann & en såndär person som är mycket otippad att möta i exempelvis just en förlossningssal.

Något jag älskar är riktiga rockersbrudar nämligen, jag tycker att de är de absolut vackraste & mest fascinerande varelserna som finns, jag kan titta på dem i timmar & bara känna mig lycklig inombords.

För glad gjorde du mig & av nån anledning så livade upp min plåga otroligt mycket. Du har utan att egentligen göra något lämnat ett avtryck i mitt minne & det ger jag dig mycket bra betyg för. Coolaste BB-sköterskan är du!


4 kommentarer:

kajjan sa...

Men gu, hon jobbade då vi var där också...va heter hon? Dolores eller nåt sånt va? Supergullig tjej!!!

Spankywhip sa...

Svarade på ditt inlägg i min blogg, men kan inte låta bli att kommentera här också..

Blir alldeles rörd av dina fina ord :') Finner inga ord heller, förutom.. ett stort TACK! Det värmde massor ska du veta! *KRAM*
Det är sånt här som gör att man går till jobbet med ett stort leende på läpparna o inser att man har världens bästa jobb :)
Ta hand om dig! Vi ses nog garanterat i sommar igen :)

Till Kajjan: Tusen tack till dig med :) *kram* Och jepp, Dolorès heter jag :)

Marie sa...

Jag minns dig också ända sedan jag fick Jakob tror jag va? Supergullig!
Du och Lovisa var/är mina favoriter.

Anonym sa...

Happy New Year[url=http://nfksghjskf.com/],[/url] everyone! :)