08 april 2010

Att få presenter - igen!

Ah, hur glad blir man inte när man oväntat får paket i lådan?! Jag älskar det & slet mina naglar blodiga för att komma åt det okända innehållet! Det visade sig vara två grymma böcker som allra finaste Ea skickat - underbara du! Jag har dem inte alls, däremot har jag en i samma serie så att jag nu får utöka min samling gör mig jävligt nöjd :)

Jag blev sjukt sysugen igår faktiskt & tänkte kasta ihop nån tunika åt lillis, men givetvis så hade jag förlagt mönsterboken i flytten & de egenritade mönstrena var inkompletta. Dessa böcker kom alltså som en räddare i nöden & jag är SÅ tacksam. Du är som vanligt bäst & jag får ont i hjärtat av hur mycket jag saknar dig, jag kommer snart förbi & tar igen förlorad tid. Tack än en gång!


2 kommentarer:

Ea sa...

Vilken tur :). Jag skrattar fortfarande åt ordvalet 'småfolk' :). Har inte ens bläddrat i böckerna själv i och med att jag var så ivrig på att få iväg dom till dig men jag ser fram emot kommande mästerverk.

Ses snart! &hearts

Bella sa...

Ingen fara, de kommer när de kommer. Men så bra ni gillade den..tyckte den var mer gul irl än på hemsidan, men snygg var den :)