05 mars 2010

What´s up?

* Vi har extrema problem med det trådlösa nätverket & detta gör att jag till 95% av dagarna är utan internet. Därför är jag just nu jättedålig på att svara på kommentarer, mail, bloggningl & annat internetrelaterat, men ha tålamod - svar kommer :)

* Jag har blivit piggare, vilan var nog välbehövlig. Hostan är mindre & numera bara på kvällstid & rösten är nästan tillbaka. Ögonen förkylningssvider, men det går nog över snart också.

* Ikväll blir det Umeå en snabbis. Vi ska på bröllop imorgon, men för att slippa väcka upp lillan kl. 6 imorgonbitti (hon ska stanna hemma), så åker vi redan ikväll. Men nej, det blir inget House of Metal för oss! Jag skulle behöva några accessoarer till min urtrista, men ursnygga, svarta klänning. Får se om jag hinner på HM en snabbis.
1 kommentar:

Anonym sa...

Fan vilken snygg blogg!