02 mars 2010

Vi älskar att läsa.

Gjorde en beställning på Bokia idag, några böcker var på rea, andra inte. Tycker det är svårt att hitta bra böcker till Juni, pekböcker är ju under all kritik & totalt ologiska så vi köpte några klassiker. Barbapapa gillas ju av oss båda, Knacka på! vet jag var en hit när jag jobbade på dagis & Bajsboken - ja, hon är ju besatt av att prata om "baj" så det intresset lär väl hålla i sig ett tag till.

Själv fortsatte jag mitt samlande på nostalgiböckerna, de är underbara.

1 kommentar:

kajjan sa...

Åh, bajsboken har Bella...även hårboken och dödenboken. Lite för liten för att fatta nåt nu men sedan. Skoj som tusan.

"Knacka på" måste jag spana in. Vet att det fanns en bok som var väldigt poppis på dagiset jag jobbade på i Lycksele, den heter "Gruffalon". En rimsaga om en väldigt speciell varelse...hmmm. Man får ett härligt flyt då man läser den.=)