16 mars 2010

Tisdagsaktuellt.

Upp med tuppen imorse & passade på att ta ett egokort där allt som redan är stort ser ännu större ut. Eftersom vi skall på besök samt även besöka BVC så tänkte jag åtminstone göra något åt håret idag, kan ju inte gå ut hursomhelst. ...men det var kört! Minns inte sist jag duschade håret känns det som så förutom att vara smutsigt så luktar det dessutom svagt av fiskrens från slakten igår. Mina rötter är mörka & underhåret är avnött pga mina konstiga håruppsättningar på det senaste årens jobb, så att jag känner mig som Britney är inte att överdriva. Ja, Britney när hon fått ett sammanbrott alltså, då brukar hon se ut såhår. Det blev en ful mormorsknut & tack & lov så träffade vi bara en enda människa på BVC så jag kom nästan undan med min dåliga look of the day.Förutom denna dåliga morgonstart så hittade Juni i ett obevakat ögonblick florsocker som hon hällde ut över hela köksgolvet.
Mest "ledsen" var dock lilla Fröken eftersom hon blev lite sölig så det var ju ett jäkla dolande för att få henne ren & glad igen. Just nu är köksgolvet superklibbigt & skriker hejdlöst efter att få bli moppat, det är sådär härligt så att sockarna suger fast när man går där. Ungefär som att gå i intorkat kiss eller nåt, samma känsla. Myyyys!

Besöket på BVC gick sådär. Juni har jätteskumma utslag på benen som bara blir fler & fler & hur jag än googlar hittar jag inget passande. Flera stycken tittade utan att förstå vad det kunde vara, inget passade in. De frågade massa & till slut frågade de "...har ni nån hudsjukdom i släkten?" Nä, sa jag, men sen kom jag på att jag har fel. Vi har psoriasis & ta i trä utan att måla fan på väggen direkt, det påminner väldigt mycket om exakt det förutom att det inte kliar. Kolla här på bilden så får ni se hur det ser ut, lillans ser nästan likadana ut men inte fullt lika upphöjda. Ska testa nån miniderm-salva eller vad det var nån vecka iaf & försvinner det inte så måste vi tillbaka för utredning.

Nu sparkade bebis på blåsan så nu måste jag gå på toa, sen är det städ & sånt på schemat - ser förjävligt ut i köket. Btw, igår lämnade vi över nycklarna till gamla huset så nu är affären done n´sealed, nu har vi bara ett hus - yeeey!
1 kommentar:

Bambi sa...

Fan vad kul!
Jo jag var på Island i 4 mån nu och halv månad i somras, men kom hem idag.
Nu saknar jag det som fan, men får njuta av Sverige lite till;)
Hur kom det sig att du var där?