13 mars 2010

Smile!

Ingen tid för uppdatering, vi flyttar det sista ur huset nu eftersom vi skall ge dem nycklarna på måndag. Hade tänkt att dra på Dainanappet idag, men eftersom vi måste flytta det sista så blev det tyvärr inget. Nåja, måste ändå lösa kälkproblemet så vi får satsa på nästa fiskearrangemang helt enkelt.

Igår tog Baby ledigt så då hade vi en riktig mysig familjedag, det händer ju aldrig en vardag annars. Nu hjälper snälle Jonas oss med att flytta 3 tunga möbler (jag vill helst undvika att bära alltför tungt nu) & sen ska vi dra iväg & hälsa på han & Fia i Aronsjökullarna.

Lillan har skype´at med farmor&farfars idag & sen kom mormor&morfars förbi med en skoterhjälm till Fröken. Insåg att det är bra att våra kids kommer att vara födda "samtidigt" på året (juni/juli), för det innebär ju i stort att den här kommer att kunna ha lillans alla dyra "säsongsplagg", typ overaller & sånt - perfa.

Ikväll blir det schlager förmodligen & imorgon jobbar jag 9-20. På måndag börjar jag dessutom 05 & jobbar eventuellt minst 12 timmar, så de närmsta dagarna känns dryga. Nu när jag åtminstone är helt frisk så får vi se hur det går på slakteriet, i värsta fall är mina dagar där räknade snart då jag inte vet om jag fixar att stå på betonggolv & göra ett monotont stressigt jobb 12 timmar i sträck, det är alltså mina svimningstendenser jag oroar mig för. Well, vi får se!

1 kommentar:

Fia sa...

Haha.. fan vad bra att du uppdaterat här lite.. Hade ingen aning om vart min karl tagit vägen ;P