25 mars 2010

Shopping for mama.

Jag är så förbannat shoppingsugen & är SÅ nära till att dra till finaste Ea & hälsa på för tokshopping. Det som drar ner humöret är bara att jag 1: Är black & 2: Saknar midja.

...ja, jag saknar verkligen min midja. Det är trist att vara på tjocken för man kan inte handla något kul, inga snygga jeans & inga hot dresses. Visst kan man köpa & ha sen, men vilken kropp man har då är ju relativt osäkert & hur kul är det att spara saker till sen? Jag vill ha NU! Har iaf köpt 3 billiga fotriktiga skor från Skopunkten (förstörde mina fejkisar i lervällingen på RW sist & tackade gud för att jag inte bar riktiga) & sen kom det två preggolinnen & en Stones-tischa från HM online.

...för är det något som är fult så är det verkligen mammakläder! Herregud, allt är enfärgat i svart, marint eller beige & det finns inga som helst roliga utföranden. Det är verkligen kärringvarning på allt så jag vägrar att köpa mammakläder,I will never go so low! ;) Jag köper hellre en Mötley-tischa herrstorlek M istället för nån ful, dyr, marin preggotunika från Mamalicious. Sen är det så förbannat dyrt med preggokläder, det är skamligt.

Nej, jag ser framemot juni då jag kan ha mina vanliga kläder, läckande (men snygga) bröst till trots ;)

Inga kommentarer: