09 mars 2010

Preggo-update.

Jag har sagt det förr & jag säger det igen, this baby will kill me. Nu mår jag väl allmänt "bra", men inte har det varit lätt inte. Juni orsakade aldrig några problem men den här har fått mitt allmäntillstånd att rasa totalt - jag hoppas den är snällare när den kommer ut.

Det som är positivt är att kid nummer 2 går mycket fortare än den första, den första går man ju bara & väntar på medan man nu faktiskt redan har en som kräver sitt = tiden bara springer iväg. Tur att det snart är dags, vi längtar efter dig!2 kommentarer:

Katarina sa...

Ville bara säga att Juni är ett väldigt fint namn :)

kajjan sa...

åh...det är säkert en pajk då denna grav känns helt olik Junis?! =) Spännande...man blir så sugen själv på en knodd, men vid närmare eftertanke så får det nog vänta ;)