31 mars 2010

Popkonst, come to mama.

Jag har missat dessa 3btavlor två gånger sista året, men nu fick jag äntligen tag i dem från Blocket. Dock var de billiga, nästan för billiga, dvs kan man ju aldrig vara hundra på att det är en ärlig säljare. Tradera har jag inga dåliga erfarenheter av alls, men Blocket har både jag & andra dåliga erfarenheter av så om de nu dyker upp återstår att se.
De jag har köpt är inte lika stora förstås, de är "bara" 64*52 cm/styck. De heter "As i opened fire" & är gjorda av en av mina favvokonstnärer Roy Lichtenstein. Popkonst när den är som bäst!
...men, det var värt att chansa för 25o pix! Det är ju vad bara en affisch kostar om man köper dem på nätet. Jag håller tummarna för att de dyker upp!

1 kommentar:

veronica pain sa...

tuffa tavlor!! Vill också ha :)