17 mars 2010

The other Boleyn girl.

[Biografi][Drama][Romantik][Historia] "Jag hatar kostymdraman" sa jag direkt när den här rullen åkte på & var beredd på att inte ens ge den en chans. Filmen handlar om en familj som pressar sina två vackra döttrar att komma in i kungafamiljen & det hela slutar med att de två systrarna slåss om kungen. Detta är en bit av engelsk historia, så även om del bitar säkerligen omskrivits så är det ändå "the real deal". Jag hatar historia & jag hatar kostymdraman, men den här filmen är faktiskt bra tycker jag! Den innehåller sjukt mycket sex, svek, intriger & kärlek & det händer verkligen saker hela tiden. Härlig om än tragisk film.
Filmlänk IMDB!


2 kommentarer:

kajjan sa...

JAg älskar kostymdraman och denna var kanon!!! =)

Hanna sa...

Den var faktiskt det, jag blev jädrigt överraskad!