17 mars 2010

Onsdag so far.

Vi gick ut i solskenet hela hemmafamiljen, men eftersom jag börjar få riktigt ont när jag går så gick det rätt sakta & vi tog oss inte så långt. Skitsamma, skönt var det iaf & när vi kom hem så åt vi våfflor, glass & mandariner innan det var dags för sovdags för lilla fröken.

Nu borde jag röja upp i röran, men vi får se hur det går. Det känns som man bara drar runt i alla lådor & påsar, men vette fan vars man ska stoppa det. Jag är dålig på sånt här helt enkelt, dålig på att reda upp i kaos.

Förövrigt har vi ingen mat, inga pengar & ingen lust att åka iväg & handla. Mitt enda hopp står till min underbara make, kanske har han något förslag?


2 kommentarer:

Hannah sa...

Åå va hon är söt! man blir helt glad när man ser henne.:)

Hanna sa...

...men visst är de söta i den här åldern, håller du inte med? De lär sig så mycket så snabbt & har nåt för sig hela tiden, det är verkligen roligt att vara mamma nu - man blir verkligen sugen på fler! :) (eller ja, du har kanske så det räcker för tillfället ;))

Vi måste träffas alla när du kommer hem, nåndag ska väl gå!