01 mars 2010

Minns ni?

Ah, sweet memories från 80-talet! Såna här hade ju alla tjejer nånstans i byrålådan & de gick att köpa lite vartsomhelst. Det är helt enkelt klistriga glittergrejer som man använde som örhängen, eller som prydnad nånannanstans. De som ser ut som "ruter" minns jag att jag tyckte var de aboslut sämsta på kartan, tätt följt av de fyrkantiga.

Det jag ändå minns bäst är när man skulle knöppra lös skiten från nåt ställe, de hade en tendens att åka in under nageln & göra ont som fan.

9 kommentarer:

Fia sa...

Underbara du! Jag får hoppas att min oro bara är just oro.. Om man läser om tidiga graviditetssymptom så är det exakt samma saker så det kan ju lika gärna vara nåt positivt.. Får hoppas!

Fan vi måste ses.. Har en sak som jag tvunget måste berätta men inte vill skriva ut på bloggen ;P Det är INTE nån big deal, så dö nu inte av nyfikenhet och ha inte värsta förväntningarna =)

Dessa klisterörhängen var fan guld! Hade helt glömt bort dom och jävlar vad rätt du har det där med att dom for under nageln! Haha! Mina favoriter var också rutrarna men även stjärnorna, åhh vilka minnen!

Kram!

Lina sa...

Ååååh I love this! Denna nostalgitripp som du bjuppar på lite nu och då : )
Har sett dom användas hos småtjejer även idag, men det är långt ifrån samma sak.

Och precis som du skriver, hur dom åkte in under nageln - ont som bara fasen!

Fia sa...

Angående rökningen.. Fy fan vad jag hatar att jag en gång i tiden började..! Men som du skrev.. Vi har karaktär så det är bara att ge fan i skiten.. Onico is the shit + extras honey/lemon tuggisar ;P

Har verkligen bestämt mig för att INTE börja med skiten igen.. Fan det luktar sååå jävla äckligt.. Har alltid tyckt det luktar apa, även fast jag rökt själv men nu.. nu när jag inte rökt på nå dagar så känner ja det extremt väl..! Mina jackor exempelvis.. De måste in i tvättmaskinen ASAP.. huvva!

Therese sa...

Åh vilka minnen, kommer precis ihåg det du beskrev om hur det gjorde ont under naglarna... de som var regnbågsfärgade var de bästa, oavsett form, men jag gillade månarna och hjärter... :-)

Jasmine sa...

Hej! Allt bra?
Följ gärna min blogg via bloglovin,
om du tycker att den verkar bra. :)

louise sa...

Urhärlig kategori. Har hängt här inne i nästan en timme nu. Du får skriva en liten kommentar i min blogg så jag kan hitta hit igen eftersom din adress inte går att finna. Jag hittade hít med mertrafik

Unique Rebel sa...

Underbart inlägg!!! Det här borde ligga på blogg.se's första sida! Att man minns dem så starkt och även känslan av hur de gjorde ont under naglarna som du beskriver!

Chrissie sa...

jag hade sådana när jag var lite (under 10 år). Kommer även ihåg hur ont det gjorde när man fick dem undernageln. inte kul alls.

Lovisa sa...

Åh jaaaa :) Jag minns! :D