28 mars 2010

Mentalisten & snöskottning.

Idag kämpade vi med snön, det måste ju varit minst 3 deci att skotta bort från gårdagen - sjukt mycket snö iaf! Jag drog även lillan en runda på kvarteret på bobben, men den sista backen var så jobbig att ta sig upp för så att jag gav upp vidare promenixer. Dessutom var det ju förstås helt jävla oplogat så man fick ju ha snöskor för att ta sig fram. Vilhelmina Kommun har tydligen bestämt att "det plogas inte förrän det snöat färdigt" & är det då dessutom söndag så plogas det inte alls.

Bra tänkt Vilhelmina, speciellt när det är 3 deci snö på vägarna! Tur man inte skulle nånstans idag.

I övrigt har vi sett ikapp The Mentalist, en serie vi både tycker håller bra klass för att vara en "polisserie", vi ser aldrig sådana annars. Sen såg vi några Lost också, men jag tycker fortfarande att sista säsongen suger. Nu ska vi se nån zombie, alternativt knarkfilm & jag hoppas filmerna är bättre än min ointressanta uppdatering :) Ha en trevlig Söndag!

(Dessutom blev jag otippat ledig imorgon så då ska Juni till Farbror Doktor istället)