23 mars 2010

Luggbestyr.

Ja, nu tänker jag klippa lugg oavsett om jag ångrar mig eller inte, det kan ju inte bli värre iaf! Baby är som sagt rädd för raka luggar, men alla som jag pratar med tycker att jag ska göra en rak. Nu förstår jag dock lite vad han menar (om än hans förklaring var helt omöjlig att begripa, jag sa till honom att han nog själv fick säga till Kajjan vad han menade eftersom jag inte fattade någonting alls...), jag vill (nog) inte ha en sånhär supertjock gardinliknande variant. Möjligtvis rak (hur annars har man en lugg?), men inte sådär "catwalktjock" så att det ser ut som att jag går med en hjälm. Inte till att börja med, kanske tycker jag sen att det verkar vara en bra idé.
Den på "NO!"-bilden var väl inte jättetjock, men det är lite gardinvarning på den. Jag vill nog ha en lite softare variant som inte blir sådär jättedramatisk, hade jag orkat styla håret så hade jag valt en snedlugg men då jag inte äger några hårprodukter så fixar jag nog inte en sån.
Izabella Scorupcos lugg tyckte vi båda var en bra ide att testa. Lite sådär mjuk & "stökig" (som jag är), inte så perfekt & kanske lite uppklippt på sidorna? Man kan väl börja med en sån & ser det förjävla illa ut så får jag klippa en vanlig rak & sedan leva med det beslutet ;-) Vad säger du Kajjan, fixar du det åt mig? Jag tar vilken tid som helst så fort som möjligt!

6 kommentarer:

Johanna sa...

Hej :)

Ville bara tipsa om en tävling i min blogg (http://hannahsworld.se) där du kan vinna ett valfritt smycke från Aldora.se

Var gärna med och tävla :)

Ha en fortsatt bra dag!

Ea sa...

Jag tror att du skulle bli snygg i oavsett faktiskt. Fräsigt vore det dock med en helt rak pin-up-lugg ;). Börja med en snedlugg, den går ju åtminstone att klippa rak sedan om du ångrar dig, tvärtom är ju svårt.

Ea sa...

Josefin är fin-fin-fin i sin lugg:
http://blogg.vk.se/josefin/2010/03/16/god-morgon-for-tusan-162435

Olle sa...

Jag tror Iza-looken funkar bäst på dig... :)
Att jag sen tycker att frk. Scorupco är en av de vackraste kvinnorna i världen har iiiinget med saken att göra... ^^

Lin sa...

Du skulle definitivt passa i sista luggen, übersnyggt.
Too bad att jag själv har en virvel precis fram i pannan, jag älskar lugg!

Green Ivy sa...

Swarovski Jewelry Outlet
Oakley Sunglasses
Timberland
longchamp handbags
Ray Ban Sunglasses
Cheap Jordans
Timberland Outlet
Kate Spade Handbags
Oakley Sunglasses
Air Jordans