03 mars 2010

LOST - sista säsongen.

Ja, nu har vi sett typ 5 avsnitt på Lost´s sista säsong. "OK" säger både jag & Baby som vanligtvis är stora Lost-fan, "är detta allt?". Det känns verkligen som att upphovsmakarna har noll fantasi kvar & som man misstänkte så kommer det att bli svårt att få ihop den här serien så den får ett vettigt & godtagbart avslut.

Det är alltså en besvikelse. Jag tycker det är den sämsta säsongen nånsin!4 kommentarer:

Uinque Rebel sa...

Åh, jag gillar både disney och pixar! Jag har redan sett Hitta Nemo som jag älskar och många av de andra Pixar filmerna, men inte just Toy Story, så den ska jag titta på tillsammans med ditt andra filmtips Where the heart is!

Serienörden sa...

jag är ett stort lost-fan och jag gillar faktiskt de senaste avsnitten. jag har fortfarande hopp att det kommer bli ett superspännande avslut när allt uppdagas!

Maja sa...

Vilken härlig blogg! Måste fråga vilket typsnitt du använder i bloggen, super fint!

Kram!

Hanna sa...

Ja, jag hoppas förstås att det blir bättre, men jag är skeptisk. Det känns som att istället för att börja reda upp saker så blir det mer komplicerat? Nåja, det är ju många avsnitt kvar så jag hoppas jag har fel - den har ju hållt så bra kvalla hittills! :)

Hej Maja! Det är Century gothic jag använder!