08 mars 2010

Lika som bär.

Tokyo Hotel må vara det töntigaste band jag vet fastän jag inte vet något om dem (men det räcker ju att slå en flukt), men det är ändå något hos sångaren som gör att jag tänker på allas vår Ola Salo. Jag tycker de är skitlika, dålig bild till trots. Ola är dock snygg & det är då inte den feminina nörden från TH, det är enda skillnaden ;)


6 kommentarer:

Fia sa...

Det var nån dokumentär på svt2 här om dagen som handlade om just Ola Salo och hans livsstil idag, jämfört med tidigare (typ när dom vann melodifestivalen).. Haha..! Dammit hur han ser ut idag alltså!! Han har blivit en egen tomas dileva med jesushåret/skägget + klänningen.. Me not like :/

mrs lopez sa...

Jag avskyr Tokyo Hotel!!! Men jag tror aldrig att jag har hört en enda låt.... Och jag är såklart riktigt glad att jag har sluppit!! ;-)

Lina sa...

Min 12-åriga kusin var i Stockholm helgen som var för att Se Tokio Hotel. Dom var tre jämtländska flickor och deras pappor.
Och 6000 hysteriskt skrikande tonårsflickor..

Jag skulle få en hjärnblödning.

amanda sa...

töntar!
hur fan kan ni säga att ni inte gillar dom om ni inte hört dom?
lite patetiskt..

btw så heter han bill kaulitz ^^
o deras konsert va grym!

Hanna sa...

Är det vi som är töntar? Haha, tillåt mig småle...

Det räcker ju att bara slå en flukt på bandet för att skratta gott, det är väl som Lina skriver typ bara fjortisar som gillar dessa underliga "pojkar" i underliga outfits & världshistoriens fulaste frisyrer :)

Jag har faktiskt hört Monsun, har de gjort nåt annat? ^^ Skit var det iaf.

Hanna sa...

...btw, TH-fansen ser ju minst sagt lika underliga ut som bandet. Väldigt pubes-klädstil.