16 mars 2010

Icecream-forehead.

Jag kom att tänka på en sak igår vilket fick mig att bryta ut i gapskratt & tänka tillbaka på the good old days. När vi var på Island så åt jag & Sarah glass (eller ja, jag vet inte, men det kan ha varit så) & så drabbades hon (?) av glasspanna. Ni vet när man får snabb huvudvärk där fram i pannan, vet inte vad gemene man kallar det men kusin vitamin kallar det iaf glasspanna.
Hursomhaver så minns jag knappt några detaljer alls, men jag tror att vi hade andra runt oss eftersom vi skulle förklara vad som hänt. "I´ve got an icecream-forehead you know?" typ sa vi eller nåt.

Så jävla kul! Har konstaterat nu i efterhand att det verkar heta Brain Freeze på engelska, men det svenska ordet är fortfarande okänt för mig. Dock älskar jag ordet icecream-forehead & använder det numera så ofta jag kan, man kan inte bli annat än glad.

4 kommentarer:

Vanja sa...

sv: Varför ska man inte våga ha peruker egentligen? Jag har alltid önskat mig en, och nu när jag väl har en har jag ingen aning när jag ska ha på mig den.

Hehe det är kanske för att folk skulle tänka "Fan vad hon är fake, precis som Cher". Eller så tänker dom "Fan vilket superstar, precis som Cher". Det är lite 50/50.

Sen karln du såg på bilderna, blev väldigt förtjust i den långa mörka. Tror han var sugen på att sno den någondag, och rymma med ett hårdrocksband.

Anonym sa...

Min sambo kallar det hjärnfrys och en del har jag hört säga fryst hjärna.... ;)

Nossie sa...

Haha :D ska kalla det glasspanna från och med nu

Hanna sa...

Haha, alla namn är verkligen riktigt fula, men vad är det riktiga namnet tro? Nåt måste det väl heta?