20 mars 2010

He´s just not that into you.

[Komedi][Drama][Romantik] Well, så mycket komedi skulle jag inte kanske kalla det, mer ett romantiskt relationsdrama. Filmen bygger på en bok, köp den här & den boken köpte jag en gång till en kusin i julklapp så då insåg jag ju att jag måste se filmen som de gjort efter denna "självhjälpsbok". För filmhandling, läs vad boken handlar om. Det är hur många kändisar som helst med & det är en typiskt tjejfilm tycker jag, den är lättsam & enkel. Man varken grinar eller skrattar direkt, men den var bra tycker jag. Mest av allt för att Scarlett Johansson är förbannat TOKSNYGG i den här filmen, har aldrig sett henne snyggare. Finns inget annat som intresserar, så kolla på henne - she´s HOT!!!
Filmlänk IMDB!


1 kommentar:

Sofia sa...

Håller med, hon är skitsnygg. Det är förresten du med på topbilden! :)