23 mars 2010

Graviditetskrämpor.

Jag mår verkligen hemskt. Det började illa igår, var fruktansvärt inatt & idag så har inte lyckats med annat än att ta mig ur sängen. Går det inte över på nåt sätt idag så är det jag som ringer Herr Doktor (igen!) så jag får mig nåt medikament som gör att jag fungerar. Jag har sagt det förr & jag säger det igen, this baby will kill me.

Nej, jag är inte förkyld igen, det är min jävla katarr/reflux. Efter att ha läst en hel broschyr jag fick med i nån tidning om reflux så har jag konstaterat att det även måste vara det jag dragit på mig & det är fruktansvärt. Inatt hade jag så sura uppstötningar att jag trodde att det skulle fräta hål på både bebis, mage, hals & mun. Jag kunde definitivt inte ligga ner, men hur skönt var det att sitta upp & sova? Jag mår bara så jävla illa när jag har det här & jag ser ingen återvändo längre, nu måste jag få mer hjälp, kan inte går runt med spya i halsen hela tiden.

Först fick jag en medicin mot uppstötningar osv & den har funkat skitbra ända tills de två sista dagarna. Nu verkar jag vara så dålig att den inte biter längre & det gör mig vansinnigt frustrerad. Idag har jag så ont i magen att jag knappt kunde resa mig ur sängen, jag har rest mig nu men mer går inte att göra det fina vädret till trots. Skulle inte förvåna mig om jag åkt på nån halvförstoppning igen också med tanke på hur vansinnigt ont i magen jag har & hur uppsvullen & orörlig jag är.
No, life´s not sweet for the moment. Sura uppstötningar & förstoppning is not that hot!

1 kommentar:

Therese sa...

Usch vad jag lider med dig! Magkatarr är så hemskt att ha! Jag hoppas verkligen att du slipper den snart! Jag hade också sura uppstötningar under min graviditet, kunde inte äta något som var snabba kolhydrater, så inget ljust bröd, pasta, ris osv...dvs allt som är gott och precis det som jag var sugen på.
Hoppas att det blir bättre när magen sjunker ner och hon/han fixerar sig, det kan ju hjälpa lite...

Förresten, ska du klippa lugg? Det kommer nog bli riktigt snyggt i så fall!