19 mars 2010

Fredagsledighet.

Igår så klev jag upp vid 06 i vanlig ordning & dolade på eftersom jag skulle börja jobba 07, men jobbet ringer å frågar vars jag håller hus redan 06.30 - damn! Jag hade glömt att vi skulle börja kl 6 så även om jag inte försovit mig så var jag ju sen, är förbannat svårt att hålla ordning på vilken tid man ska börja när man är preggodement, det är antingen 5, 6 eller 7 man ska komma ihåg.

Jobbade på slakten till kl 14, men då sprang jag iväg (vi var inte riktigt klara på fiskeriet) & jobbade på andra jobbet till 16.30 eftersom de hade ATP-träff. Åt ingen mat under dagen förrän kl. 17 när Baby kom hem med pizza så jag kan lugnt säga att jag höll på att dö av hunger.

Imorse åkte Baby iväg med jobbet på skotertripp till Saxnäs. Det ska fiskas, konfereras, ätas, köras skoter, badas, grillas & drickas öl. Jag är inte bitter, nädå^^ Jag & lillan skall trösta oss med en del av ovanstående; lördagsbad, uteaktiviteter, "gåda!" & chickflicks (+ massa tråkigt som städ & organisering) Vi ska se iaf se He´s just not that into you, någon som har nåt förslag på fler typiska tjejfilmer jag kan se? Passar på att se tjejfilmer nu så jag inte ser något som vi båda vill se nämligen.


7 kommentarer:

Hanna sa...

..eller ja, nu vill jag inte se såna här jättetjejiga filmer typ clueless & såna highschoolmovies (jag är ju ändå 30), utan mer filmer till snyftfilmskategorin...

Kom igen, ge mig några förslag!

Jossan sa...

Ett tips är Love in Manhattan :) Den är söt! Hoppas du får en härlig helg!

Elin sa...

vi såg allt för min syster (my sisters keeper) för ett tag sedan. Den var ganska bra.

Lina sa...

Håller med Elin, My sisters keepar.
Bölfilm El Grande! Åtminstone för min del.
Jag såg ut att ha åkt på rejält med stryk efteråt. Helt svullen!

Men det var en ganska fin film.

Ea sa...

Du kan ju säga till nästa gång så kan jag komma och vara underhållning istället. Just nu skulle jag behöva komma bort. Är så jävla förbannad över att Mats inte väckte mig trots att han visste att jag skulle upp och visste att jag skulle till tandläkaren. Aaaaaaaargh!

Bella sa...

The ugly truth (stavas det så) är charmig och det skadar ju inte att Gerard Butler är med ;)

Hanna sa...

My sisters keeper har jag faktiskt, men har inte hunnit se. Är förbannat sugen på att se den, men vet inte om Baby också skulle vilja se den? Njae, jag tror jag skiter i det, måste nog se den ikväll! Låter bra att den är bra :)

The Ugly Truth har jag totalt missat, men den verkar bra enligt IMDB så den måste jag nog också kolla in, verkar lättsam & rolig, törs inte se läskiga filmer när jag är själv nämligen.

Tack för tipsen! Jag hade det förjävla mysigt igår faktiskt.

...& Ea, nästa gång meddelar jag! :)