19 mars 2010

Fredagskväll, all alone.


Puh! Det har snöat exakt hela dagen så nu när lillan äntligen lagt sig så var det bara att gå ut & skotta gården. Jag har egentligen ingenting mot att skotta alls, faktum är att det är rätt skön träning när det är fint väder, men nu när jag sista veckan börjat få extrem foglossning så är det inte lika muntert. Jag ska nu trösta med lite götta som morsfars kom förbi med åt oss & se film, hinner jag så kanske jag ser två.
Foglossning kortfattat? Smärta i ljumskar & blygdben, höfter & rygg. Smärtan kan röra sig neråt lårens insida eller mellan benen. Jag har sjukt ont i skrevet & ländryggen håller på att gå av (speciellt när man ska resa sig upp osv). Jag har en extrem "träningsvärk" i lårens insidor & får plötsliga hugg i höfterna då & då. Allt detta gör att jag går extremt långsamt & inte kan göra oväntade rörelser, att bara röra sig kan periodvis vara en riktig pina. Hoppas det inte blir mycket värre än såhär bara :/

4 kommentarer:

kajjan sa...

ja fy fan...jag kan fortfarande inte göra hastiga rörelser för då hugger det till! Fatta, snart 2 år efter! Hemska saker!

Emily sa...

Åh vad jag lider med dig. Jag hade foglossning från v 15 och i slutet kunde jag ju knappt stå gå eller sitta. Det är den mest överjävliga smärtan jag genomlevt. Förlossningen var ju en skitsak i jämförelse. Nu, 2 år efteråt så får jag fortfarande ont när jag styr barnvagnen eller om jag gör någon oförsiktig rörelse. Jävla skit är vad det är.
Hoppas det inte blir värre för dig.

Ea sa...

Fy fan, stackare! Jag har inte en aning om hur det känns som tur är men jag lider med dig. Hade du hört av dig så hade jag givetvis skottat också ;P.

Hanna sa...

Jag hade inte så farligt med Juni, men den här bebin har ju varit svår från dag 1 - alla problem man kan ha har jag fått ;)

Det är verkligen pain in the ass (bokstavligt talat) & det låter ju fruktansvärt att man kan ha kvar det så länge efteråt - hur ska detta sluta liksom?

Nä fy fan. Tack & lov är det inte så illa som för dig Emily, du var väl i stort sett sängliggande, jag kan åtminstone fungera, dock under smärta.